Apps voor en over de jacht en de buitenmens

Handige Apps voor en over jagen en de buitenmens.
Hieronder staan Apps die gratis zijn of voor moet worden betaald!

 BuienRadar
Buienradar.nl
Over Buienradar
Actuele buienradar en actueel weer voor Nederland, België en Europa, actuele satellietbeelden, actuele temperaturen, neerslag, en veel meer!
   
 BuitenBeter
BuitenBeter
Over BuitenBeter
Zie je een probleem buiten op straat of in de buurt? Die lantaarnpaal nog steeds niet gerepareerd? Een vies bushokje, vuilniszakken ergens gedumpt of een fietspad met enorme gaten? Laat het snel en simpel weten met BuitenBeter. Deze app helpt je om gemakkelijk problemen, irritaties en verbeteringen bekend te maken bij je gemeente. Gemeenten willen namelijk graag een schone, veilige en goede leefomgeving realiseren, voor jou. Daarvoor is jouw opmerkzaamheid en feedback zeer waardevol.
   
RWS munitie
 RWS munitie
Over RWS
This application from RWS helps you choose the correct cartridge for each hunting situation. At the crucial moment of firing, you the hunter can focus on the essential factors and always rely on the perfect effectiveness of the RWS ammunition. RWS stands for the Rheinisch-Westfälischen Sprengstoff-Fabriken (Rhenish-Westphalian Explosive Factories), which were acquired in 1931 by Dynamit Nobel.

   
 Jacht hulp
Jacht Hulp
Over Jacht Hulp
Wil je weten op welke tijden je het beste kunt gaan jagen?
Jacht Hulp helpt je om je om te plannen wanneer je gaat jagen, door specifieke dagen te voorspellen waarop je de meeste kans hebt op succes op jouw locatie.
Hoe werkt het programma? De beste tijden worden berekend gebaseerd op informatie van de maan en de zon. Je weet altijd de beste dagen en tijden om te gaan jagen met behulp van het Jacht Hulp Programma.
   
 Jagen.nl
Jagen.NL

Over Jagen.nl
De App Jagen is een ideale hulp voor iedere jager met een Smartphone. Met onder andere een uitgebreide beschrijving van bejaagbare soorten, een logboek en een mogelijkheid om te markeren, zowel voor afschot als voor andere interessante plaatsen. Uiteraard beschikt de App ook over een uitgebreide weersfunctie en zijn zon- en maanstanden gedetailleerd te raadplegen. Tot slot is er een overzicht van jachtnieuws en een jachtagenda.
   


De wildbeheereenheid is de vereniging van lokale jachthouders en jagers die uitvoering geeft aan verantwoord en duurzaam wildbeheer.